Fejléc fotó

Koller Klaudia

Páratlan lehetőség vár Rád Győr-Pinnyéd egyik legszebb utcájában!

Megvételre kínálom ezt a varázslatos, 778 nm-es ingatlant, amelyet zöldövezet ölel körül és békés hangulatot áraszt. Ha szereted a természetet és élhető környezetre vágysz, akkor ezt az ajánlatot nem érdemes kihagynod!

Páratlan lehetőség vár Rád Győr-Pinnyéd egyik legszebb utcájában!

A terület 10%-ban beépíthető, oldalhatáron álló építéssel. Az engedélyezett épületmagasság 3,9 m. Itt akár 2 szintes épületet is építhetsz, és saját elképzeléseidet valósíthatod meg.

A ~23 nm-es, részben alápincézett tégla felépítmény kiválóan funkcionál jelenlegi állapotában hétvégi házként. Az elhelyezkedéséből és az adottságaiból adódóan, kiváló helyszín egy csodálatos kert / barátságos Otthon létrehozására.



A telek jelentős része füvesített. A felépítmény mellett található rajta melléképület, termő gyümölcsfák és vert kút. A közműveket illetően, a villany az épületbe, a víz a telekre bevezetésre került. A gáz az utcáról elérhető, így lényegében mindent megkaphatsz, ami egy kényelmes életvitelhez szükséges.

Ha szeretnéd megvalósítani álmaidat, és olyan helyen élni, amely közel van a természethez és emellett a város központjához, akkor ez az ingatlan éppen Neked való!
Az ár pedig egyszerre ÉRTÉK és LEHETŐSÉG! - Ne hagyd ki!

Hitelre van szükséged?

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések