Fejléc fotó

Koller Klaudia

Csendes, barátságos ház Tényőn, a Sokorói-dombság ölelésében

Ez a kivételes ajánlat egy 1 483 nm-es telken fekvő, nettó 47 nm alapterületű, masszív téglaépítésű eladó házat kínál, amely a Sokorói-dombság idilljében található. Ez a különleges otthon a természet nyugalmát kínálja, ahol a dombvidéki táj szépsége és a kényelem találkozik. Ideális választás azok számára, akik a falusi élet nyugalmát és a természet közelségét keresik, miközben könnyű hozzáférést szeretnének a városi kényelmi szolgáltatásokhoz.

Koller Klaudia ingatlan - Eladó családi ház Tényőn

Az ingatlanban előszoba-konyha, egy 15 és egy 18 nm-es lakószoba, valamint egy fürdőszoba WC-vel található. Az ablakokat – az egyik lakószoba kivételével, ahová masszív faablak került – 5 évvel ezelőtt műanyag, redőnyözött nyílászárókra, továbbá a bejárati ajtót műanyag biztonsági ajtóra cserélték. Az új konyhai járólap frissességet és stílust visz az otthonba. A fűtést hangulatos kandalló és infrapanelek biztosítják, a melegvizet pedig a nemrégiben kicserélésre került bojler szolgáltatja. Az ingatlan összközműves, a gázcsonk a telken belül megtalálható.

Az ingatlanhoz tartozó melléképületek között szerepel egy ~20 nm-es, alápincézett nyári konyha, amely akár összeköthető a főházzal. A telken az egyik különálló, ~25 nm-es melléképületből – melyet korábban bérlők laktak – adott a lehetőség garázs vagy vendégház kialakítására is.


Az udvar füvesített, rajta termő gyümölcsfák - gránátalmafa, termékeny fügebokrok, virágzó növények, szőlő -, valamint öntözésre alkalmas fúrt kút található. Az udvarról csodálatos panoráma tárul a dombokra, és bár az ingatlan a központhoz közeli elhelyezkedésű, itt mégis csend és nyugalom uralkodik. Tényő központja 8 perc sétatávolságon belül elérhető, ahol kiváló infrastruktúra fogadja az itt lakókat: bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, lovasudvar, templom, polgármesteri hivatal, focipálya és sportpark mind megtalálható.

Tényő Győrtől mindössze 18 km-re fekszik, könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel. Az ingatlan adottságai és az átalakítási, fejlesztési lehetőségek széles skáláját nyitva hagyja, így az új tulajdonos teljes szabadsággal tervezheti és alakíthatja az ingatlant a saját elképzeléseinek megfelelően.


Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívj, hogy egyeztessünk a megtekintésről és együtt megnézzük, hogyan válhat ez a gyönyörű ingatlan a saját otthonoddá!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések