Fejléc fotó

Koller Klaudia

Rólam mondták

Koller Klaudia: Rólam mondták

Az ügyfélelégedettség az egyik legfontosabb prioritásom. Nagy örömömre szolgál, hogy az ügyfelek pozitív visszajelzéseket osztanak meg velem. Az elégedett ügyfelek mindig a munkám legjobb bizonyítékai, és ezek az értékelések inspirálnak a szakmai fejlődésben. Elkötelezett vagyok megbízóim igényeinek és kéréseinek való megfelelésben, valamint az ingatlanközvetítői szolgáltatásom magas minőségében. Köszönöm a bizalmat és a támogatást, amit a visszajelzéseitekkel nyújtotok! 


Remélem, hamarosan Téged is elégedett ügyfeleim között köszönthetlek!


10 pont
„Nagyon kedves, segítőkész, szimpatikus hölgy. Szívesen ajánlom ismerőseimnek.”
Csáktornyai Attila

10 pont
Klaudia határozott, kedves, szakmailag topon van. Egy nagyon "nehéz" ügyfél vette meg az ingatlanomat. Sok körös volt az egyeztetés, sok volt a variálás, de sikerült a szerződéskötés Klaudia segítségével."
Molnár Zsuzsanna


10 pont
„Kedves, maximálisan segítőkész.”
Kiss Krisztina


10 pont
„Szimpatikus, kedves és profi.”
Molnár Zsuzsanna


10 pont
„Még egyszer is köszönök Neked mindent! Hálás vagyok, hogy sikerült ide beköltöznünk és ezt Neked köszönhetjük!”
Mireider Mirella


10 pont
„Szó szerint el vagyok a hirdetéstől ámulva! Nagyon jók a képek, a leírás és a videó. Töviről hegyire profi munka! Köszönöm!”
Molnár Zsuzsanna


10 pont
„Kedves Klaudia! Nagyon köszönjük a munkádat. Bátran fogunk másoknak is ajánlani. További sok sikert a munkában, a tanulásban és az életben!”
Péter István


10 pont 
„A hölgy elképesztően profi, segítőkész és kedves, csakis ajánlani tudom őt!"
Kovács Dominika


10 pont
Meglepően profi, kellően rámenős."
Balázs Pál


10 pont
„Kedves, korrekt és segítőkész ingatlanközvetítő, aki szakmájában mindig a maximumra törekszik. Fiatalsága ellenére már most magasan képzett, az ingatlanpiacot jól ismerő, munkájában felkészült, precíz, pontos szakember. Az ügyfél igényeihez, kéréseihez maximálisan alkalmazkodik, rugalmas és kapcsolattartást tekintve pedig szinte bármikor elérhető. Akár ingatlaneladásról, vagy épp ingatlankeresésről van szó, csak ajánlani tudom bárkinek!"
Szabó Péter


9 pont
Maximálisan elégedett vagyok eddigi munkájával."
Bancsi Kornél Sándor

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések