Fejléc fotó

Koller Klaudia

Bemutatkozás

Koller Klaudia bemutatkozása

Üdvözöllek honlapomon!

Koller Klaudia vagyok, győri ingatlanszakértő és ingatlanmarketinges, jogász szakos hallgató.

Sokan kérdezik tőlem: „Miért?”

"Nagyon fiatal vagy!"… Igen. Sokszor hallottam már. De talán éppen a fiatalságomból ered az elszántságom, céltudatosságom, belső motivációm, tanulni akarásom és lehetetlent nem ismerő kitartásom. Folyamatosan fejlesztem magam, figyelemmel kísérem a piaci trendeket, és az elsők között alkalmazom azokat az értékesítési technikákat, amelyeket Magyarországon csak kevesen ismernek vagy használnak.

Folyamatos önfejlesztés és önképzés

Ingatlanvállalkozásom széleskörű szolgáltatást kínál, legyen szó lakóingatlanokról, kereskedelmi ingatlanokról vagy befektetési lehetőségekről. Segítek az igényeknek legmegfelelőbb ingatlan megtalálásában, valamint az eladásban, bérbeadásban. Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítői hálózatával dolgozva hozzáférést biztosítok Neked olyan szakértői tudáshoz, amely az ingatlanpiac minden aspektusára kiterjed. Legyen szó árakról, trendekről vagy jogi kérdésekről, mindig naprakész információval szolgálok. Segítelek abban, hogy tájékozott és megalapozott döntéseket hozhass ingatlanügyekben. Kapcsolatban állok más otthontanácsadókkal és -szakértőkkel, akik szintén a legjobb lehetőségeket kutatják az ingatlanpiac különböző területein. Ha velem dolgozol, azonnal értesülhetsz a legfrissebb ajánlatokról és az aktuális piaci helyzetről.

Az ügyfél mint EMBER

Az ingatlanközvetítés igazi szenvedélyemmé vált. Kitűzött célom, hogy már meglévő és leendő jogi ismereteimmel, a jövőben – elsősorban ingatlanügyekkel foglalkozó – ügyvédként, szakjogászként is legjobb tudásom szerint képviseljem mind az eladói, mind a vevői oldalt.

Célom az ingatlanközvetítőkről kialakult negatív megítélés képének átalakítása őszinteségen alapuló, megbízható és magas minőségű szolgáltatással. Az ügyfelek érdekeinek maximális képviselete, az átláthatóság, a pontos információk és a megbízható tanácsadás alapvető értékek. Ingatlanvállalkozásom célja, hogy a piaci szereplők között kiemelkedő szerepet töltsön be, kiváló szolgáltatással és innovatív megoldásokkal.

Egységben az erő

Az Otthon Centrum hálózatának egyik legfiatalabb tagjaként… elsősorban Győrben és környékén segítem Ügyfeleimet ingatlanügyeik intézésében. 
Vétel, eladás, bérlés, bérbe adás? Keress bizalommal és légy részese a sikertörténetemnek!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések