Fejléc fotó

Koller Klaudia

Forgalmiérték-becslés

Koller Klaudia/Forgalmiérték-becslés

A forgalmiérték-becslés kereteiben segítek az ingatlaneladóknak meghatározni az ingatlanuk aktuális értékét a piaci viszonyok és körülmények alapján. A pontos forgalmi érték meghatározása elengedhetetlen a sikeres ingatlanügyletekben, legyen szó eladásról vagy vásárlásról.

Befolyásoló tényezők számbavétele

Az ingatlan forgalmi értékét számos tényező befolyásolhatja, például az ingatlan mérete, elhelyezkedése, állapota, a környék piaci árai, az infrastruktúra, a közlekedési lehetőségek, valamint a környéken elérhető szolgáltatások és létesítmények. A forgalmiérték-becslés során figyelembe veszem ezeket az elemeket, valamint az aktuális piaci trendeket és kilátásokat.

Ingatlanfelmérés - Értékmeghatározás objektív alapon

A pontos fogalmiérték-becslés alapvetően fontos a következőkben. Az ingatlan felmérése során alaposan megismerem az ingatlant és annak környezetét. Vizsgálom az ingatlan jellemzőit, paramétereit, műszaki állapotát és az adottságait, amelyek hatással vannak az értékre. Részletes piackutatást végzek, hogy felmérjem a hasonló jellemzőkkel rendelkező ingatlanok értékét a környéken. Ez lehetővé teszi az objektív és összehasonlítható értékbecslést, amely a valóságot tükrözi. Ismerem a piaci trendeket, az ingatlanértékesítési és -bérbeadási folyamatokat, valamint a helyi piaci dinamikát.

Az általam nyújtott forgalmiérték-becslés megbízható alapot biztosít az ügyfeleknek az ingatlanok értékesítése, vásárlása vagy bérbeadása során. Ez segítséget nyújt az ártárgyalások folyamán, a legjobb eredmények elérése céljából mindkét fél részére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések