Fejléc fotó

Koller Klaudia

GYŐR-Szabadhegy - Eladó 2 szintes, kertkapcsolatos, sorházi lakás 2 beállóval

Győr-Szabadhegy, Barsi Ernő utca

Egy igazán kivételes lehetőséget kínálok Neked Győrben – egy olyan újszerű sorházi lakást, amely a jelenlegi ingatlanpiacon meglehetősen ritka. Ez az ingatlan egy olyan otthon, ahol minden adott a kényelmes és minőségi életvitelhez.

Az ingatlan Győr-Szabadhegy frekventált részén található, amely magában hordozza a város egyik legkedveltebb környékének előnyeit. A kertkapcsolatos lakások ritkaságnak számítanak, mivel rendkívül ritkán találni hasonló lehetőségeket a városban. Győr városrészei között a szabadhegyi ingatlanok értékállók, és hosszútávon is kiemelkedő befektetést jelentenek.

Koller Klaudia ingatlan - eladó sorházi lakás Győrben

Ez a 2019-ben épült lakás egy kétszintes, nettó 82,56 nm alapterületű ingatlan, amely magában foglal egy tágas előteret, WC-t, amerikai konyhás nappalit és egy tárolóhelyiséget a földszinten. Az emeleten fürdőszoba WC-vel, valamint 3 külön nyíló szoba kapott helyet, melyek mindegyike franciaerkélyre nyílik. Az ingatlanhoz 61,84 nm-es kert, rajta 8,27 nm-es terasz, továbbá egy 26 nm-es előkert tartozik, kizárólagos használati joggal. A vételár magában foglal 1 fedett és 1 felszíni nyitott beállót.

Koller Klaudia ingatlan - eladó sorházi lakás Győrben

A földszint klimatizált (hűtő-fűtő klíma). A fűtést kombi gázkazán, padlófűtés szolgáltatja. A jó hőtartásnak és a korszerű kivitelezésnek és gépesítésnek köszönhetően az ingatlan fenntartási költsége rendkívül kedvező. A közös költség havi 8 300 Ft.

Az otthon kellő műszaki tartalommal felszerelt, és kiemelkedő energiahatékonyságot nyújt, így nemcsak kényelmes, de gazdaságos is. Itt minden adott az élhető és fenntartható életvitelhez.

Az ingatlan környezete is kiváló. Elhelyezkedésével is kiemelkedik a többi közül. Gyalogosan mindössze néhány perc alatt elérhetőek a mindennapi életvitelhez szükséges boltok, üzletek, intézmények. A buszmegálló mindössze 100 méterre van az ingatlantól, így a város többi része tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. Az Ipari Park és az autópálya is könnyen és gyorsan megközelíthető.


Értékálló beruházás akár saját ingatlannak, akár befektetésnek!


Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések