Fejléc fotó

Koller Klaudia

3. emeleti, 3 szobás, erkélyes – ha a 3-as a szerencseszámaid közé tartozik, ez a hirdetés nem véletlenül került Eléd!

Győr-Nádorváros barátságos, egyirányú utcájában megvételre kínálom ezt a felújított, bruttó 80 nm-es, erkélyes téglalakást, egy 1999-ben épült, jó lakóközösségű, 16 lakásos társasház 3. emeletén.


A lakás tiszta, rendezett lépcsőházi zárt folyosóról nyílik. Az előtértől balra található a világos, tágas nappali, ahonnan az étkező és a konyha került leválasztásra, valamint innen nyílik a ~6 nm-es erkély, panorámás rálátással a városra. A folyosóról közelíthető meg a két külön nyíló, ~12 nm nagyságú hálószoba, a fürdőszoba, a WC és a kamra. A belső tereket fiatalos színvilág és stílus jellemzi.

A lakás az elmúlt években folyamatos felújításokon esett át, mely magában foglalta a kapcsolók, dugaljak és lámpatestek, valamint a nyílászárók és beltéri ajtók teljes cseréjét, és a festést. A szobákban a padlózat laminált burkolatot kapott, továbbá a fürdőszoba és a WC teljes felújításon esett át. Emellett, a társasházat érintő tavalyi fűtéskorszerűsítés eredményeképpen, megtörtént a teljes kéménybélelés is. A rezsiköltség kedvező.

A lakás melegéről gázfűtés gondoskodik, illetve alternatív megoldásként rendelkezésre áll a nappaliban található hűtő-fűtő klíma.


A közös költség havi 11 630 Ft, mely tartalmazza a szemétdíjat, a lépcsőház takarítását, a világítást, a társasház épületének és környezetének rendben tartását, a biztosítást, valamint a felújítási alapot.

Az ingatlan elhelyezkedése szempontjából, a belváros és a közlekedés közelsége miatt kedvező. Sétálótávolságon belül minden könnyedén elérhető. A parkolás a közterületen ingyenes.

További információért és megtekintési szándékkal keress bizalommal!

Hitelre van szükséged?

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések