Fejléc fotó

Koller Klaudia

3… 2… 1………

Harmadik éve az ingatlanszakmában… Második éve vállalkozóként… Egy év(e) az Otthon Centrumnál… Most, amikor visszatekintek az elmúlt évekre, különleges érzés fog el, mert tisztán emlékszem arra az időszakra, amikor a nulláról indultam, mindössze 19 évesen.

3... 2... 1.........

Vívódások, kétségek, félelmek – nehéz szavakat találni az első időszak nehézségeire és érzéseire. A fiatalságom és az élettapasztalat hiánya jelentette a legnagyobb kihívást. Hiányzott az a támogatás, amely sokszor a sikerek és a továbbhaladás hátterében áll. Erről, az első “munkahelyi” tapasztalataimról, amikor majd érdemesnek gondolom, külön posztban is fogok mesélni egyszer.

Idővel megtanultam, hogy kitartással, szorgalommal és alázattal bármit el lehet érni. Mindig is vonzott a jog és az ingatlanok világa, és bár rengeteg nehézséggel kell és kellett szembenéznem, nem cserélném el ezt az élményt semmi másra. Visszatekintve az indulásomra, büszkeséggel tölt el, hogy itt vagyok, ahol vagyok. Továbbra is vannak kihívások, de mindez hozzájárul ahhoz, hogy napról napra jobbá váljak, mind szakmailag, mind pedig személyesen.


Az elmúlt időszak minden napja belső harcok és sűrű vívódások elé állított. Az ingatlanügyek és az egyetemi kötelezettségek, vizsgák összehangolása rendkívül nagy felelősséggel járt, és megkövetelte a prioritások meghatározását. Bár sokszor érzem leterheltnek magam, az elért eredmények mind az egyetemen, mind a munkámban örömteliek. Mindig keresem a motivációt, hogy kitartóan haladjak előre, és bár néha úgy érzem, egyedül vagyok, mindig találok támogatást és segítséget azoktól, akik körülvesznek.

Köszönöm mindazoknak, akik az elmúlt és jelen időszak során bátorító és elismerő üzenetekkel megkerestek. Köszönöm a sok hozzászólást, támogatást és kedves szót. Ez az egyik legnagyobb ösztönző erő számomra.

Az ingatlanügyek intézése során szükséges szakmai fókusz megtartása mellett kezdtem meg a 8. félévemet a jogon, magas szintű helytállással mindkét területen. Hálás vagyok mindenért, és büszke vagyok arra, hogy ilyen rövid idő alatt eljutottam idáig. Még messze van a cél, de minden egyes nap teszek azért, hogy az lehessek, aki lenni szeretnék.

Ingatlanügyekben továbbra is rendelkezésre állok, és örömmel várom az új projekteket, üzleti lehetőségeket és azok megvalósítását. Keressetek bizalommal továbbra is!

Köszönöm, hogy végigolvastad.

Ha úgy gondolod, hogy másoknak is szívesen ajánlanál, és/vagy tetszik az első, éppen ma két éve közzétett videóm, köszönöm szépen, ha megosztod ezt a bejegyzést.

Klaudia

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések