Fejléc fotó

Koller Klaudia

Újszerű, kertkapcsolatos, belső 2 szintes sorházi lakás Győrben

Egy igazán kivételes lehetőséget kínálok Neked Győrben – egy olyan újszerű sorházi lakást, amely a jelenlegi ingatlanpiac korlátozott kínálatában igazi ritkaság. Ez az ingatlan egy olyan otthont nyújt, ahol a kényelem és a belváros közelsége ötvöződik, és ahol minden adott a kertvárosi életstílushoz.

Koller Klaudia ingatlan

Az ingatlan ideális helyen, Győr-Pinnyéd frekventált részén található, mely a város egyik legkedveltebb környékének minden előnyét magában foglalja. Az ehhez hasonló kertkapcsolatos lakások elenyésző számban kerülnek eladósorba, így ez a lehetőség valódi kincs. A pinnyédi ingatlanok értékállók és hosszútávon kiemelkedő befektetést nyújtanak.

A 93,1 nm alapterületű lakás egy 2016-ban épült 4 lakásos sorház legbelső és legnagyobb kertkapcsolattal rendelkező lakása. Az alsó szinten található egy tágas előszoba, WC, valamint egy amerikai konyhás nappali és 2 tárolóhelyiség. Az emeleten fürdőszoba WC-vel és 3 külön nyíló hálószoba kapott helyet, melyek közül 2 a 4,6 nm-es erkélyre nyílik. Az ingatlanhoz tartozik egy 100 nm-es kert és rajta 8,6 nm-es terasz, valamint 2 felszíni beálló.


Az ingatlanban már megtörténtek a klíma- és riasztórendszer, valamint az elektromos redőny kiépítéséhez szükséges előkészületek. A modern technológia, például a robotfűnyíró is része a mindennapoknak.

A fűtést kombi gázkazán (az emeleten lapradiátoros hőleadókkal), padlófűtés biztosítja. A modern kivitelezésnek és gépesítésnek köszönhetően az ingatlan fenntartási költsége rendkívül kedvező. Közös költség nincsen. Ez az otthon nemcsak technikailag kiválóan felszerelt, de kiemelkedő energiahatékonyságot is biztosít, így nemcsak komfortos, de gazdaságos is.

Az ingatlan környezete és lokációja kiváló. Az elhelyezkedéséből adódóan Győr belvárosa mindössze 5 perces autóútra található. Ugyanakkor a természet közelsége miatt Pinnyéd városrész valóságos gyöngyszeme a városnak, ahol a kiváló életminőség és a hangulatos atmoszféra találkozik. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelhez szükséges. Kisbolt-lottózó, művelődési ház, kozmetika, fodrászat, fagyizó, focipálya, edzőpálya, játszótér, templom, buszmegállók, erdő…

Összességében elmondható, hogy ez a lakás nemcsak a kényelmes és praktikus belső kialakításával, hanem a környék kiváló infrastruktúrájával is vonzó lehetőség a lakáskeresők számára.

Ez a sorházi lakás értékálló beruházás akár saját ingatlannak, akár befektetésnek! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert ilyen típusú ajánlatok ritkán fordulnak elő a piacon! Ha további információra van szükséged vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, vedd fel velem a kapcsolatot! Álmodott otthonod vár Rád!

Koller Klaudia ingatlan - Eladó sorházi lakás Győr

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések