Fejléc fotó

Koller Klaudia

Teremtsd meg álmaid otthonát Lébényben!

Rendkívüli lehetőség, kivételesen kedvező ár-érték aránnyal!

Lébény idillikus környezetében, mindössze 24 km-re Győrtől, eladó egy 3 szobás, felújítandó családi ház. Ez az ingatlan egy csendes, barátságos, zöld utcában található, amely tökéletes választás azok számára, akik szeretnének elbújni a város zajától.

Teremtsd meg álmaid otthonát Lébényben!


A nettó 77,72 nm lakóterületű családi ház 1963-ban épült, vegyes falazattal rendelkezik (vályog- és utólag hozzáépített téglafalakkal). Az épület homlokzata jó állapotban van, bár a külső szigetelés nem készült el. A mennyezet fafödémes, ezért a tetőtér csak padlásként hasznosítható. A tető cserépfedésű.

Az ingatlan nyílászárói részben műanyag nyílászárókkal, részben pedig faablakokkal vannak ellátva, amelyek fényt és természetes hangulatot biztosítanak. Az épület belseje felújítandó, így lehetőséget kínál arra, hogy a saját stílusod és elképzeléseid alapján alakítsd otthonoddá.



Az ház elosztása a következő: előszoba-étkező, konyha, kamra, nappali, 2 külön nyíló hálószoba, valamint fürdőszoba WC-vel. Az 1 045 nm-es kertben gyümölcsfák, bokrok, szőlőtőkék, málnás, melléképületek, tárolók, istálló és kocsiszín találhatók, valamint egy ásott kút is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a kerti öntözést.

A fűtést 2 db fatüzelésű cserépkályha biztosítja. Az ingatlanban 3x16 Amper (ipari áram), a víz és a csatorna került kiépítésre. A gázcsatlakozás az utcában található, így annak igény szerinti kialakítása egyszerű és kényelmes.

Az ingatlan tehermentes, és akár azonnal birtokba vehető.

Lébény kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben megtalálható bolt, üzletek, cukrászda, pizzéria, fagyizó, játszótér, sportcsarnok és edzőpálya, óvoda és iskola. Minden, amire szükséged lehet, könnyen elérhető.

Az elhelyezkedése tekintetében, Lébény Győr és Mosonmagyaróvár között helyezkedik el félúton. Emellett Lébény a Hanság, a Rábaköz és a Mosoni-síkság határán található, ami különleges természeti környezettel rendelkezik. Győrtől északnyugatra mindössze 24 kilométerre, míg Mosonmagyaróvártól délkeletre 19 kilométerre található. Az 1-es út, az M1-es autópálya és a Budapest–Győr–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal pedig könnyű és gyors közlekedést biztosítanak a környéken.

A ház ár-érték aránya rendkívül kedvező. Itt valóra válthatod a terveidet, megtalálhatod a nyugalmat és boldogságot, amit otthonod nyújthat.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Légy az első, aki felfedezi ennek a csodálatos ingatlannak a potenciálját!

Hitelre van szükséged?

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések