Fejléc fotó

Koller Klaudia

Szeretettel várok Mindenkit egy nyitott ház ("open house") lakásbemutatóra

Egy fiatalos, erkélyes téglalakás rejtőzik Győr-Nádorváros szívében, és most megtekinthetitek egy szervezett ingatlanbemutató kereteiben!

Első időpont: 2023. július 26. szerda, 17:00 - 18:00 óra között

Időpont: 9022 Győr, Honvéd utca 9.

Koller Klaudia

A tökéletes otthont keresed? 

Itt a lehetőség, hogy rátalálj az álmaid lakására! Tágas terek, modern design, erkély és zárt udvari parkolási lehetőség - mindent megtalálsz egy helyen!

Ne maradj le az eseményről! Jelentkezz és találd meg az álomlakásod!


3. emeleti, 3 szobás, erkélyes - ha a 3-as a szerencseszámaid közé tartozik, ez a hirdetés nem véletlenül került Eléd!

Győr-Nádorváros barátságos, egyirányú utcájában megvételre kínálom ezt a felújított, bruttó 80 nm-es, erkélyes téglalakást, egy 1999-ben épült, jó lakóközösségű, 16 lakásos társasház 3. emeletén.



A lakás tiszta, rendezett lépcsőházi zárt folyosóról nyílik. Az előtértől balra található a világos, tágas nappali, ahonnan az étkező és a konyha került leválasztásra, valamint innen nyílik a ~6 nm-es erkély, panorámás rálátással a városra. A folyosóról közelíthető meg a két külön nyíló, ~12 nm nagyságú hálószoba, a fürdőszoba, a WC és a kamra. A belső tereket fiatalos színvilág és stílus jellemzi.

A lakás az elmúlt években folyamatos felújításokon esett át, mely magában foglalta a kapcsolók, dugaljak és lámpatestek, valamint a nyílászárók és beltéri ajtók teljes cseréjét, és a festést. A szobákban a padlózat laminált burkolatot kapott, továbbá a fürdőszoba és a WC teljes felújításon esett át. Emellett, a társasházat érintő tavalyi fűtéskorszerűsítés eredményeképpen, megtörtént a teljes kéménybélelés is. A rezsiköltség kedvező.

A lakás melegéről gázfűtés gondoskodik, illetve alternatív megoldásként rendelkezésre áll a nappaliban található hűtő-fűtő klíma.

A közös költség havi 11 630 Ft, mely tartalmazza a szemétdíjat, a lépcsőház takarítását, a világítást, a társasház épületének és környezetének rendben tartását, a biztosítást, valamint a felújítási alapot.

Az ingatlan elhelyezkedése szempontjából, a belváros és a közlekedés közelsége miatt kedvező. Sétálótávolságon belül minden könnyedén elérhető. A parkolás a közterületen ingyenes.

További információért és megtekintési szándékkal keress bizalommal!


Részt veszel? 

Nyomj egy "Érdekel" / "Ott leszek" reakciót az eseményre:

https://www.facebook.com/events/599230402375809

De ha az időpont nem passzol, ne aggódj, egyeztessünk másik időpontot privát megtekintésre!

+36 70 465 7409

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések