Fejléc fotó

Koller Klaudia

Győrtől pár perc távolságra, Abda csendes utcájában családi ház eladó!

Abda


Abda barátságos, átmenő forgalomtól mentes zsákutcájában megvételre kínálom ezt az 1983-ban épült, 100 nm nettó alapterületű, nappali + 3 szobás felújítandó állapotú családi házat 2 156 nm telekkel, melléképülettel, pincével, beépíthető tetőtérrel.

Részletek: https://www.oc.hu/ingatlanok/H462308

A ház kialakítása szinteltolásos. Az előszobából nyílik a mellékhelyiség, a konyha és a nappali, ahonnan a duplaajtós nagyszobába érkezünk. A konyhából az udvarra néző hátsó teraszra léphetünk. A nappaliból lépcső vezet a galériára, ahol egy fürdőszoba, 1 hálószoba, továbbá 2 félszoba kapott helyet. A szobák mindegyikéről kijárat vezet az erkélyre. A ház alsó szintje járólapozott, míg a galériáról nyíló helyiségek parkettával, műpadlóval és járólappal burkoltak.

A ház 44 nm-en alápincézett. A pince a mélygarázsból, valamint az előszoba felől belülről is megközelíthető. Kialakításra került benne kazánház és tárolórész. A tetőtér beépíthető, ami további lehetőséget ad a bővítésre.

A fűtésről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Alternatív lehetőségként rendelkezésre áll a nappaliban található cserépkályha. A gáz az utcáról közvetlenül bevezethető. A melegvízellátást villanybojler biztosítja.

A nyílászárók kétrétegű üvegezésű műanyag ablakokra lettek cserélve. Az ingatlan ráfordítással, akár nagyobb család számára is kitűnő otthonná alakítható.

A 2 156 nm-es rendezett telken tárolásra alkalmas melléképület, fúrt kút, zöld növényzet és termő gyümölcsfák (alma, szilva, körte, cseresznye) találhatók.

Abda kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A vonat- és buszközlekedés sétálótávolságon belül könnyedén elérhető. Posta, bolt, bölcsőde, óvoda, iskola, pékség, gyógyszertár, játszótér, étterem, ATM stb. mind megtalálható a községben.

Hívj és nézzük meg, hogyan alakíthatod Családod leendő új Otthonát!

Jogi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével, díjmentes pénzügyi és hiteltanácsadással és biztosítással kapcsolatos igényekkel is készséggel állok rendelkezésre!

Eladó ház Abda


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések