Fejléc fotó

Koller Klaudia

Győrben, az ETO Parkkal szemben, az Ipar utcában 43 nm-es, felújítandó állapotú, franciaerkélyes téglalakás eladó!

Az ingatlan elhelyezkedése frekventált, könnyedén megközelíthető a környék bármely pontjáról, és ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre az autóval érkezők számára.

Eladó lakás Győr

A társasház bejárata csendes mellékutcára nyílik. A téglaépület szép állapotban van, azonban a lakás, az eredeti építése óta nem részesült jelentős felújításokban, emiatt modernizációt igényel ízlés és igény szerint. Az ablakok kivételével, amelyeket műanyagra cseréltek és redőnnyel láttak el, más fejlesztés nem történt az ingatlanban.


A lakás alaprajza praktikus, nappali + 1 szobát, fürdőszobát WC-vel, konyhát, előszobát és kamarát foglal magában.

Eladó lakás Győr - Alaprajz
A közös költség havi 12 470 Ft. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. A lakás további előnye, hogy a ház külső hőszigetelése a nappali részét érintő oldalán megtörtént, ami hatékonyan segíti csökkenteni az energiafogyasztást és a fenntartási költségeket.

Az ingatlan további előnye, hogy saját tárolóval rendelkezik a pincehelyiségben.

Ez az ingatlan ideális lehetőséget kínál azoknak, akik saját elképzeléseik szerint szeretnének otthont kialakítani. Bár felújítandó állapotban van, a megfelelő tervezéssel és munkával lehetőség van egy modern, kényelmes otthon létrehozására.

Eladó lakás Győr

Összességében elmondható, hogy ez a lakás nemcsak a kényelmes és praktikus belső kialakításával, hanem
a környék kiváló infrastruktúrájával is vonzó lehetőség a lakáskeresők számára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések