Fejléc fotó

Koller Klaudia

Fedezd fel a "nyitott ház" lakásmegtekintés varázsát Győrben!

Tarts velem egy új értékesítési mód korszakának kezdetén!

IDŐPONT: 2023. július 26. szerda, 17:00 - 18:00 óra között
HELYSZÍN: 9024 Győr-Nádorváros, Honvéd utca 9.

"Open house" lakásbemutató

Mi a nyitott ház ("open house")?

Ez az elbűvölő ingatlanmegtekintési mód külföldön már hódít, de itthon, Győrben még szinte ismeretlen! Ne hagyd ki, hiszen ez egyedülálló lehetőség az ingatlanpiac világában!

Neked ajánlom a részvételt, ha:

- Szeretnél egy modern, fiatalos, felújított téglalakásban élni, ahol a tágas terek biztosítják a kényelmet és a szabadságot.
- Fontos számodra a jó elhelyezkedés, hiszen Győr-Nádorváros környéke minden lehetőséget kínál az aktív és kiegyensúlyozott életmódhoz.
- Egy harmonikus otthonra vágysz, ahol az erkélyről szemlélheted a város szépségeit, és minden szükséges kényelmi funkció kéznél van.
- Megkönnyítenéd az életed a zárt udvari parkolás lehetőségével, amely garantálja autód biztonságát.
- Értékeled a megfizethető árat és a kiváló ár-érték arányt, vagy éppen a megfelelő befektetési lehetőséget keresed.
- Olyan helyet keresel, ahol a családod otthon érzi magát, és ahol a közeli infrastruktúra gondoskodik mindennapi szükségleteitekről.

Ha az időpont nem felel meg Neked, ne csüggedj! Lépj velem kapcsolatba, és szívesen egyeztetek Veled egy másik időpontot privát megtekintésre!

Az "open house" lakásbemutatón való részvétel ingyenes! Csak kérlek, jelezd részvételi szándékodat telefonon, e-mailben vagy Messengeren, hogy számíthassak a látogatásodra! https://www.kollerklaudiaingatlan.hu/p/kapcsolat.html

Kövess a közösségi oldalakon, látogass el honlapomra, és tudd meg elsőkézből, mi vár Rád ezen az eseményen! https://www.kollerklaudiaingatlan.hu/

Itt a lakás hirdetésének linkje: https://www.oc.hu/ingatlanok/H464402

Ne maradj le! Írd fel a naptáradba! Fedezd fel velem a tökéletes otthont!

#lakásbemutató #openhouse #győr #ingatlanneked #nézzükmegegyütt #ingatlan #ingatlanmarketing #marketing #innovation #téglalakás #nádorváros #business #realestatebusiness #businesswoman #kollerklaudiaingatlan #kollerklaudia

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések